Partnership on Networking Technologies & Instructor Services
szombat dec. 03

 

Oktatói elismerést támogató webes alkalmazás

  1. A PONTIS Alapítvány gondozásában elkészült az akadéoktatók elismerését támogató webalkalmazás, jelenleg a béta-tesztelés zajlik (csak a megfelelő jogosultságok birtokában lehetséges). Komoly munka eredményeként egy olyan eszköz jött létre, amely reményein szerint roppant hasznos lesz az egész akadémiai közösség számára. A tervezés és a fejlesztés során három vezérelvet fogalmaztunk meg:
  1. Rugalmasság, amely biztosítja, hogy az oktatók elismerése regionális, lokális vagy akár globális szinten is történhessen.
  2. Objektivitás, amely magában foglalja egy egyértelmű, előre definiált kritériumhalmaz (díjanként eltérő súlyozás alkalmazható, és újabb kritériumok felvitelére is van lehetőség) kialakítását, s ezzel összehasonlíthatóvá válnak a régió oktatóinak teljesítményei.
  3. Egyszerűség, amely lehetővé teszi az eszköz könnyű és logikus használatát.

 

Bővebben: Oktatói elismerést támogató webes alkalmazás

Közép- és Kelet-Európai Regionális Cisco Hálózati Akadémiai Konferencia

2010. május 27-28. között Budapesten kerül megrendezésre a Közép- és Kelet-Európai Regionális Cisco Hálózati Akadémiai Konferencia. Hazai és külföldi előadók beszélnek a Cisco Hálózati Akadémia Program jövőjéről, aktuális kérdéseiről, a legújabb technológiák gyakorlati alkalmazhatóságáról, valamint itt kerül sor a kelet- és közép-európai oktatók díjazására is.

Jelenleg a program összeállítása, valamint a technikai részletek egyeztetése zajlik. Február közepén jelentkezünk a részletekkel.

Elindultunk!

Sok szeretettel köszöntjük a PONTIS Alapítvány újonnan elindult weboldalán! Reméljük, hogy folyamatosan frissülő és bővülő információkkal szolgálhatunk a hálózati informatikával kapcsolatos képzések, rendezvények terén, valamint tippekkel és tanácsokkal segíthetünk a hálózati informatikai oktatás magas színvonalának biztosításában!

Kérjük, rendszeres időközönként látogasson vissza weboldalunkra!

Az Alapítvány nevében:

 

Dávid Ákos

kuratóriumi elnök